Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

torek, 21. julij 2009

Kontest 23. 8. se je temeljito spremenil: "Dogodek je dokoncno potrjen (odpade le v primeru dezja) in sicer:

Kaj, kdaj in kje?
V nedeljo, 23. avgusta 2009 se bo na TRNfestu odvijalo skejt tekmovanje, ki bo brezplacno za vse ljubitelje tega sporta. Premierno pri nas in verjetno tudi v svetu se bo izvedla disciplina, katero se po Fogy-jevo splaca imenovati kar »Game of the Lines«, saj zdruzuje elemente iz tekmovanj Game of Skate in Lord Of The Lines.

Kako pa stvar zgleda in poteka?
Prijavljeni tekmovalci igrajo drug proti drugem - pare dvojic doloci nakljucni zreb, kdo pa prvi kaze svojo linijo trikov, pa doloci met kovanca oziroma ro-sham-bo (rock-paper-scissors).
V predtekmovanju je potrebno v liniji odpeljati 2 trika po lastnem izboru, katere mora nasprotnik ponoviti – v primeru napake, nasprotnik dobi kazensko crko (po 5 crkah, ki sestavljajo besedo S-K-A-T-E, tekmovalec izpade iz nadaljnega tekmovanja).
Triki se v igri ne smejo ponavljati, pomembno pa je tudi to, da med 1. in 2. trikom obracanje ne velja (kar pomeni, ce je bil prvi trik npr. bs 180, mora biti drugi trik izveden ali v stance-u fakie oziroma switch).
Dvobojev bo toliko, dokler ne dobimo 8 finalistov, ki se bodo porazdelili v 4 pare po 2, tam pa bo linija vsebovala 3 trike in tudi tam se trik ne sme ne ponoviti in obracanje med njimi ne bo dovoljeno.

Ali veljajo vsi triki?
Ne! Veljavni triki so le tisti, ki so dovoljeni v igri »game of skate«, kar pomeni, da odpadejo grabi, triki, kjer gre noga s skejta dol, triki pa morajo biti s popom (odpade torej boneless, no comply, underflip, razne shove-it in bigspin kombinacije »po tleh« etc...)

Vabljeni torej vsi na festival Trnfest, v nedeljo 23. avgusta 2009 popoldne (start predvidoma okrog 15.00), da skupaj poskusimo to noviteto, da se ekipno spije kaksno pivo, Cockta, energy drink in da se zazura ob punk-rock ritmih benda z USA A Wilhelm Scream, ki sledi takoj, ko se tekmovanje zakljuci!"

Ni komentarjev:

Objavite komentar