Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

ponedeljek, 29. avgust 2011

Target Slovenia Skate Open (Ljubljana, 27. 8. 2011)

Verjetno se je odločitev, da se fura Target Slovenia Skate Open v indoor centru Urban Roof avgusta, zdela precej nenavadna. Res so bile temperature precej visoke tako zunaj, kot znotraj, a smo bili strehe veseli, ko je med finali prišlo do nevihte - s streho nad glavo se je dogajanje brez težav nadaljevalo.

Med prostim treningom vedno pade veliko hudih trikov,
ki jih v tekmovanju žal ne vidimo - Jan Beguš, nollie flip čež večji bank.


Udeležba je bila številčno zadovoljiva, še posebej, če upoštevamo temperature, vsekakor pa ni manjkalo kvalitetnih tekmovalcev. Že pod 16 let so padali dobri triki, tudi finale je bil zelo zanimiv. Poznalo se je tudi dejstvo, da veliko mlajših skejterjev bolj pogosto skejta v Urban Roofu, zato bi bili triki nekaterih precej dobro ocenjeni tudi v starejši kategoriji.

Med tekmovanjem je Kewl-zone organiziral tekmovanje za najdaljši manual na mestu (vsekakor težje, kot se zdi) in pa za najhitrejše sestavljanje dile. Na koncu dneva je v mlajši kategoriji slavil Tim Turšič, v starejši pa je tretje mesto odnesel Tomaž Šantl, drugo Miha Vogrničič, prvo pa Timotej Lampe Ignić. Hvala Urban Roofu za dobro ogranizacijo, naslednje leto pa upamo na večjo srečo z ubijalskimi temperaturami.




Ni komentarjev:

Objavite komentar