Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

torek, 24. april 2012

5-0 shop je objavil vse podrobnosti v zvezi z njihovim kontestom v sklopu EPK Maribor (25. in 26. maj), ki sestavljen iz štirih predtekmovanj (Novo Mesto, Velenje, Slovenj Gradec in Maribor) ter s kvalfikacijami in finalom v soboto. Objavljen je bil tudi seznam povabljenih skejterjev, ki se jim ni potrebno udeležiti predtekmovanj.


Informacije iz Facebook strani dogodka:
5-0.si in EPK predstavljata eden izmed največjih slovenskih skate contestov ter odtvoritev novega skate objekta, ki ga prejme MARIBOR. 5-0 skate contest je med najprepoznavnejšimi v Mariboru in tudi v Sloveniji, kar vsako leto dokazuje veliko število tekmovalcev in radovednih gledalcev, ki jih privlačijo adrenalin, rolke in vragolije v zraku. K letošnji prepoznavnosti pa bo gotovo pripomogel tudi EPK, ki je skate contest sprejel med svoj mrežni projekt. Tako vas vljudno vabimo 25 in 26 maja 2012, da se nam pridružite in svoj adrenalinski popoldan preživite skupja z nami.

S pomočjo EPK-aja nam je končno uspelo do novega super mega street skate objekta kateri bo po končanem eventu na trgu Leona Štuklja pristal v Mariborskem skateparku in bo na voljo vsem adrenalinskim odvisnikom.

Tekmovalci se bodo potegovali za nagrade in denar v vrednosti 1500 eur (Cash + stuff) 1. mesto 250 eur + praktične nagrade 2. mesto 150 eur + praktične nagrade 3. mesto 100 eur + praktične nagrade.

23 NAJBOLJŠIH BALKANSKIH SKATE RIDERJEV AVTOMATSKO V FINALU! Seznam si lahko ogledate na naslednji povezavi
http://5-0.si/si/novice/ogled/skate/1342/5-0-epk-skate-contest-invitations

KAKO NASTOPATI V FINALU? Teden dni pred glavnim tekmovanjem, ki bo potekalo bomo organizirali kvalifikacije za ostale udeležence kateri si bodo zagotovili veliki nastop na tekmovanju (Trg Leona Štuklja Maribor). Tako bomo dobili prve 3 tekmovalce kateri bodo lahko tekmovali v soboto brez, da morajo čez kvalifikacije katere so dan pred velikim tekmovanjem. To tekmovanje bo potekalo v lokalnih skateparkih. Šlo bo za tekmovanje v najboljšem “runu”.

Kvalifikacije bodo potekale:
12.5.2012 NOVO MESTO
18.5.2012 VELENJE
19.5.2012 SLOVENJ GRADEC
25.5.2012 MARIBOR

**PETEK 25.5.2012 preizkus rampe in PRED-kvalifikacije:**
V petek bodo potekale pred-kvalifikacije za sobotni glavni skate contest. Tekmovalci se bodo najprej segreli na treningu nato se bo pričelo tekmovanje. Trike bodo ocenjevali trije glavni sodniki. Za glasbo bodo poskrbeli nastopajoči DJ-i. Ob zaključku skate pred-kvalifikacij bo sledila razglasitev rezultatov nato pa bodo lahko skate objekt preizkusili vsi skaterji in bmxerji na prizorišču.

Predviden petkov URNIK tekmovanja:
9.30 – 11.30 skate trening (za vse nastopajoče na eventu)
12.30 začetek PRED-kvalifikacij Maribor
16.00 zaključek kvalifikacij
16.30 razglasitev rezultatov
16.30 do 19.00 objekt odprt za vse, ki bi ga radi preizkusili
19.30 zaključek dogodka

**SOBOTA 26.5.2012 finalni event:**
Sobotni finalni event se bo pričel prav tako s treningom nato bo sledilo tekmovanje. Za ocenjevanje trikov bodo poskrbeli trije sodniki, celoten event bo komentiral naš KLEMEN BUČAN. Po kvalifikacijah bo sledil BMX show kjer bodo slovenski top bmxerji pokazali kaj znajo in se tako predstavili slovenski širši javnosti. Vmes bodo potekali tudi koncerti predvidenih bandov za glasbo pa bodo poskerbeli nastopajoči DJ-i. Vse skupaj se bo zaključilo z afterpartyem in podelitvijo nagrad v ŠTUK klubu MARIBOR.

Predviden sobotni urnik TEKMOVANJA:
9.30 – 10.30 skate trening
10.30 – 11.30 Kvalifikacije
12.00 – 13.00 BMX show
13.30 – 14.30 Polfinale
15.00-16.00 GRAFFITI sešn
16.20 – 18.00 FINALE
19.00 Nastop glavnega banda na eventu.
21.30 PRIČETEK AFTERPARTY-a ŠTUK MB)

Podelitev nagrad bo potekala ob 23.00 uri na AFTERPARTYU

Za živo glasbo in super vzdušje bo poskrbljeno! Seznam nastopajočih kmalu!

powered by http://www.5-0.si/ , http://www.maribor2012.eu/ I feel Slo, ECOC

supported by http://www.redbull.si/

Generalni pokrovitelji Evropske prestolnice kulture:
POŠTA SLOVENIJE, FLAMIN AVTO, ZAVAROVALNICA MARIBOR in ŽITO!


Povabljeni skejterji
:
Denis Piskač (SLO)
Jernej Zver (SLO)
Danijel Krempl (SLO)
Janez Kocbek (SLO)
Jure Gruden (SLO)
Aleksander Mitev (SLO)
Vid Anthony Gwashavanhu (SLO)
Luka Pen (SLO)
Marko Fogy Žumer (SLO)
Timotej Lampe Ignjič (SLO)
Jan Petkovič (SLO)
Jan Beguš (SLO)
Mark Presetnik (SLO)
Urban Petranovič (SLO)
Tadej Skrbiš (SLO)
Luka Bizjak (SLO)
Anže Lemovec (SLO)
Tomaž Šantl (SLO)
Dean Gostimirivić (SLO)
Denis Pušić (CRO)
Nino Fanuko (CRO)
Bojan Dodoš (CRO)

Ni komentarjev:

Objavite komentar