Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

ponedeljek, 11. november 2013

Sk8aj s srcem

Naslednjo soboto, 16. novembra, bo v MC Trbovlje (lokacija) potekalo zaključno dejanje humanitarne akcije Sk8aj s srcem. Dogajanje bo ob 20:00 začel MC Bajta 13, ob 20:30 pa bosta predvajana dva dokumentarna filma Tomaža Šantla in Miloša Tarlača. Na dogodku bodo predstavili tudi koliko sredstev jim je uspelo zbrati za družine, hkrati pa se bodo na dogodku zbirali prispevki, s katerimi bodo omenjenim družinam pomagali pri božičnih večerjah. Pred samim dogodkom pa ste od 14:30 dalje vabljeni na skejt sešn na prvem betonskem kvoterju v Sloveniji na igrišču Partizan Trbovlje!

Dobrodelnost slovenskih skejterjev pa se ne konča pri tem projektu, saj so tudi žalski, združeni pod imenom Vižde, pred kratkim uspešno zaključili dobrodelno razstavo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar