Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

petek, 19. junij 2009

Update 2:Kontest v Ajdovščini, 26. 6. :"V petek 26. in soboto 27. junija 2009 v Ajdovščini prvič v Sloveniji gostimo Evropsko prvenstvo. To bo prvenstvo v štiri krosu z gorskimi kolesi za kategorije moški in ženske (elite). Zraven tega bo pestro dogajanje in v petek 26.6. tudi skate kontest v skateparku Pale nasproti proge za 4x. Kontest naj bi se pričel v večernih urah (odvisno od vročine in razpoloženja) po otvoritveni slovesnosti, prosti trening (session) pa kadar kdo želi priti (svetujem po 17:00 uri, ker je prej zelo vroče). Prijava na kontest bo znašala od 5-10€ in se bo razdelila med zmagovalce, bojo pa tudi praktične nagrade in pokali. Po kontestu se bo lahko rolkalo še naprej v noč, ali pa se udeležite podelitve na odru oziroma za šankom skupaj z DJ-em v bližini skateparka. Naj dodam, da smo skatepark prenovili, postavili nov box, gradi se tudi jumpbox (mogoče bo končan do 26.). V soboto bo tekma za EU prvenstvo v 4x, skatepark je na voljo vsem, ter koncerti v večernih urah. Vljudno vabljeni vsi, spektakel bo!!!" Flyer

Update:

27. 6. bo Madness v okviru Art parka kampa doživetij v mariborskem mestnem parku priredil sešn, ki se bo začel ob 16:00, okoli 20:00 pa sledi rap koncert. Furalo se bo objekte za lord of the lines, plus še kak novi.

Ker bo 21. junija "Pojdi rolkat dan", bo jutri v vseh Madnessih 40% popusta na vso skejt robo (ne oblačila). V nedeljo bo ta popust veljal še v Madnessu v Koloseju BTC.

Pa še klip iz Frame sešna:

Ni komentarjev:

Objavite komentar