Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

sobota, 12. september 2009

Boldriderji so izdali svojo 3. številko...

Pa še napoved prvega skejt kontesta v novem skejtparku v Ljubljani (flyer):
"V Ljubljanskem skateparku Urban Roof 26. septembra organizira največji skate kontest pri nas.

Za povezovanje dogodka bo skrbel Dalaj Eegol - ikona slovenskega skejtanja. Tekmovalo se bo v skupinah do 16 in nad 16 let, glavna nagrada (1000€ + letalska vozovnica Pariz + Tony Hawk Show) pa bo namenjena zmagovalcu med starejšimi tekmovalci.


Vsi drugi starejši tekmovalci prejmejo denarne nagrade + Quiksilver stuff, za mlajše pa bo poskrbljeno, da jim dolgo ne bo treba kupiti puloverja. :) Da bo sodil nam je že potrdil skater, raper, mariborčan Eyeceeou - Iztok Šumatič, čakamo pa še na dva tuja sodnika.


Vidimo se v soboto, 26. Septembra 2009 za POP TV-jem! Ob 11h začnemo s prijavami in treningom za tekmovalce, od 14h do 19h vabljeni na ogled samega tekmovanja, vse skupaj pa bomo zaključili z razglasitvijo in podelitvijo nagrad na afterpartyu ob 22h.
"

Ni komentarjev:

Objavite komentar