Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

sobota, 6. marec 2010

Ker je posnemanje najboljša oblika laskanja, bodo novice od sedaj napisane nekoliko manj monotono in podobno kot na Pendrekovi strani.

Denis Pušić s tema dvema trikoma pokaže svoj regular pop, ekipa CTN pa s tem klipom v svoje vrste pozdravlja Andreja Todorovskega.

Na nekaj kratkih vprašanj je pri Osiris odgovoril Alex Mizurov. JB Gillet svoje nove Gold kolešče oglašuje z eno-minutnim klipom. Lizard King pa nadaljuje s svojim slogom, saj je negova stran pri fotografu Yoonu imenovana kar Dickhead.

Thrasher je, tako kot vsak teden, spet objavil pet sekvenc. Clichéjeva ekipa je v njihovev United Nations res lepo pofurala bolj ali manj vsak kotiček Berricsov, brez Rede pa seveda ni šlo. LRG je objavil prvi trejler za njihov bodoči muvi "Give Me My Money Chico" - čista slika in čisto brez trikov.

Nov član ekipe Elwood pa je Dan Plunkett, welcome klip pove vse. Marsikdo je že posnel klip zajebanstkih trikov, a nihče tako kot Deawon Song. Thrasher malce eksperimentira s t-shirt grafikami.

Če bi radi videi 123 trikov na flatu, glejte tale Sugarjev klip. Če imate 3D očala doma, boste morda v tem Krookedovem klipu uživali malo bolj, kot vsi drugi.

Pod Billabongovim lastništvom bo sedaj poleg Elementa tudi Plan B, kar verjetno ne pomeni nič drugega, kot drug les v dilah (Elementov). Rob Dyrdek pa bo začel s svojo profesionalno ligo tekmovanj (Dyrdek's Street League) za katero je 24 PROjev podpisalo pogodbe za tri tekmovanja. Več informacij pa sledi v bližnji prihodnosti.

4 komentarji:

  1. Prej mi je blo bols, na pendreku je pa itak gay.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bom na kratko pisal, da boste lažje vedli kateri klip in intervju bi vas zanimal. Če se strinjate tako seveda.

    OdgovoriIzbriši
  3. men je blo tud bolš prej. če bi hotu romane brat bi šou na peendrek.

    OdgovoriIzbriši