Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

sobota, 20. marec 2010

Ty Evans se očitno poslavlja od SD posnetkov, saj prodaja ogromno svoje opreme.

5 novih sekvenc pri Thrasherju.

Frankie Hill v ima intervju pri Slap, Epicly Later'd pa se vrača s prvim delom z Brian Andersonom, 10 min za TWS govori Tony Hawk, Mike Carroll debatira z Jake Phelpsom, Brian Hansen pa razloži kako se je lotil gap to boardslide, Shuriken Shannon pa pove nekaj o zadnjem tripu.

Chris Haslam skejta v reklami za Independent, Adidas ima klip s posnetki iz SF, v tem klipu pa je veliko skejtanja in intervju z Rune Glifbergom, ko je bil v Braziliji.

Billy Marks in prijatelji poskejtajo Blackbox skejtpark, Element Europe so bili v Izraelu, pri DC skejtajo betonski skejtpark, The Skateboard Mag pa ima klip iz Sydrome skejtparka in pa klip Chris Laure-a.

TWS pa ima nove klipe Sk8mafije, Foundation, Zach Kuehne, Albert Gesswein, trejler za Shuffl, nov je tudi trejler za muvi firme Bones, Walker Ryan skejta v reklami za Organiko in je Recruit pri The Berrics, Quiksilver team pri Tacky, nov tour klip Circe.

Tom Asta ima Bangin pri The Berrics, nov part ima tudi Reda, trik v prvo pa mora odpeljati Zered Bassett.

Ni komentarjev:

Objavite komentar