Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

nedelja, 21. avgust 2011

Trnfest - najvišji in najdaljši ollie (Ljubljana, 20. 8. 2011)

Okoli štirih, ko so se začeli zbirati skejterji, so nas pričakale visoke temperature in sonce na najboljšem asfaltu (hvalabogu, da je senca hladila vsaj občinstvo). Na isti dan sta se odvijala še sešn v bližnjih Domžalah in game of skate v Hrastniku, zato je bila udeležba bolj slaba. Tudi letos je za organizacijo skrbel Fogy s pomočjo Obsešna, na mikrofonu pa nas je zabaval Luka Kolenc.

Med peščico prijavljenih je za najvišji ollie tekmoval tudi Francoz Georges Agonkouin, ki je na koncu z 92 cm tudi slavil. Domen Dijak se je moral zadovoljiti z 90 cm, tretji pa je bil Robert Perko.

Tekmovanje za najdaljši ollie se je začelo pri 1,70 m in je imelo omejen zalet (da so pogoji za vse enaki). Če bi ga bilo več, bi bila končna dolžina še večja, a je Domen Dijakovih 3,90 m zelo lep dosežek, še posebej glede na ubijalske temperature. Tik za petami mu je bil Timotej Lampe Ignjić, tretji pa je bil ponovno Perko. Nekje med tem tekmovanjem se je Emil odločil, da za prvi mesti ponudi po 100€ nagrade (in s tem nekatere še dodatno motiviral).

Med občinstvo in ostale tekmovalce (ki je prav tako bilo bolj maloštevilno) se je med in na koncu dogajanja razdelilo zastonj Pendreke in pa nekaj skejtrske robe. Spodaj si lahko pogledate klip z bojem za prva tri mesta za vsako od tekmovanj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar