Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

sobota, 25. maj 2013

Vuk Fest in Volcom Wild in the Streets


Update: fotografija dokončanega objekta.

Ta ponedeljek, 27. maja, bo v okviru Vuk Festa potekal best trick sešn na ledge čez štiri stopnice, ki jih je zgradil Teoson v ŠTUK-u (Maribor). Objekt bi naj bil dokončan danes (v soboto) in ga bo mogoče furati tudi pred sešnom, ki se začne z ogrevanjem ob dvanajstih in best trickom ob treh ali štirih. Fotografija na FB prikazuje trenutno stanje objekta (ko bo na voljo fotografija dokončanega objekta, objavimo tudi to).

Znane pa so tudi podrobnosti o Pendrekovem kontestu v Slovenj Gradcu, ki je del turneje Volcom Wild in the Streets. Ker so kategorije tekmovalcev kar tri (do 14, nad 14 in OPEN), se prijave zaključijo že ob 11:00, kontest pa začne pol ure kasneje. 5 najboljših iz vsake od kategorij se uvrsti na evropski finalni dogodek, 12. oktobra na trenutno še "skrivni" lokaciji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar