Obvestilo

Zaradi pomanjkanja motivacije in prostega časa na strani ne bo novic oz. novih vsebin do nadaljnjega (dokler se motivacija ne vrne, kamor koli je že šla). Med tem časom lahko novice spremljate sami preko seznama RSS virov, ki ga uporabljam za pisanje novic (OPML format).

nedelja, 22. december 2013

Otvoritev skejtparka v Novi Gorici (21. 12. 2013)


Tomaž Praunseis, crail slide

21. december 2013 bo v zgodovino slovenskega skejtanja za vedno zapisan kot začeteK neke nove dobe. Nova Gorica je kot prvo (in upamo, da ne zadnje) mesto v Sloveniji po velikih naporih novogoriških skejterjev, z Davorjem Miljkovićem na čelu, dobila prvi ne-modularni betonski skejtpark.

Samo otvoritev je zmotil dež, ki je tla vztrajno močil do kakih enih, nato pa se je skejtpark po zaslugi marljivih skejterjev z metlami počasi začel sušiti. Svoje so prispevali tudi kolešči vse bolj neučakanih skejterjev, ki so začeli množično furati osrednji del skejtparka (bowl se žal ni posušil).


Spodaj si lahko ogledate klip z veliko triki iz sešna (snemal sem okoli 2-3 ure dogajanja), veliko pa jih tudi manjka, saj se je sešn še dolgo nadaljeval pod zelo močnimi reflektorji:


Povezane objave:

Ni komentarjev:

Objavite komentar